Kurtinaitis: "Λατρεύω τα σεμινάρια, όπως αυτό που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ"

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Giedrius Kurtinaitis θα δώσει το "παρών" στο Διεθνές Σεμινάριο Αναπτυξιακών Ηλικιών στις 1 & 2 Ιουνίου. Λίγες ημέρες πριν από τις ομιλίες του στη Θεσσαλονίκη, ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την παρουσία του και για τη θεματολογία που θα αναπτύξει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συμμετοχή ως ομιλητής στο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ: "Όταν δέχθηκα την πρόσκληση για να συμμετάσχω στο Διεθνές Σεμινάριο της Θεσσαλονίκης, δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο. Την αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί έχω μεγάλο σεβασμό για τις ελληνικές μπασκετικές παραδόσεις".

Για τη θεματολογία που θα αναπτύξει: "Θα μιλήσω για τον αιφνιδιασμό (κατά βάση για το πλεονέκτημα που έχεις στο 3 εναντίον 2) και για τις βασικές αρχές της άμυνας. Τα επέλεξα γιατί τα βασικά του αθλήματος, σε άμυνα και επίθεση, είναι πολύ σημαντικά για τους παίκτες σε νεαρή ηλικία".

Για το πώς θεωρεί ότι τα Σεμινάρια μπορούν να βοηθήσουν τους προπονητές: "Λατρεύω τέτοιου είδους σεμινάρια, γιατί το να μοιράζεσαι τις ιδέες και τις σκέψεις σου είναι ο μόνος τρόπος για να γίνεις καλύτερος. Εμείς οι προπονητές μπορούμε να να γίνουμε καλύτεροι και φυσικά για τα παιδιά είναι πολύ χρήσιμα όλα όσα λέμε γιατί μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες, που θα τους φανούν χρήσιμες αν αποφασίσουν να γίνουν επαγγελματίες".

Για το πόσο τα σεμινάρια έχουν βοηθήσει τον ίδιο: "Φυσικά γιατί τα σεμινάρια σε βοηθούν να διαμορφώσεις την προπονητική σου φιλοσοφία και σκέψη, επομένως πάντα προσπαθώ να συμμετέχω σε αυτά".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software