Mismatch Coaching: Μία εφαρμογή ειδικά για προπονητές

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Το Mismatch, μία ελληνική start up εταιρεία, έχει δημιουργήσει ένα εύρος εργαλείων που απευθύνονται στην κοινότητα του μπάσκετ. Tο Mismatch Coaching, μια εφαρμογή ειδικά για προπονητές, παρέχει όλα τα μέσα για αποτελεσματική οργάνωση προπονήσεων και αγώνων, διαχείριση ασκήσεων, συστημάτων και πολλά άλλα.

Με αυτόν τον τρόπο απλοποιείται η καθημερινότητα του προπονητή και τον βοηθάει να δημιουργήσει το δικό του αρχείο γνώσης, έχοντας πρόσβαση απ' όπου κι αν βρίσκεται.

Μέσω της συνεργασίας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και του Mismatch προσφέρεται κουπόνι δωρεάν παροχής του Mismatch Coaching για δύο μήνες. Για να πάρετε το κουπόνι σας, μπορείτε να στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Mismatch Coaching Χ ΣΕΠΚ" μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Tο Mismatch παρέχει και υπηρεσία πλήρως αυτοματοποιημένης παραγωγής βίντεο αγώνων και προπονήσεων διαθέσιμων σε πραγματικό χρόνο και on-demand. Η εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία streaming προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των αθλητών.

Τέλος, το Mismatch Stats, μία εφαρμογή για tablet, σας δίνει τη δυνατότητα να κρατάτε στατιστικά από τα οποία παίρνετε report αγώνα ή μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά δεδομένα για την ομάδα ή κάθε παίχτη ξεχωριστά.

Επιπλέον, αν χρησιμοποιείτε το Mismatch Streaming, τα στατιστικά προβάλλονται με καινοτόμο τρόπο στα βίντεο, δημιουργώντας έτσι μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους θεατές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mismatch και τις υπηρεσίες που προσφέρει, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα mismatch.gr ή να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software