Γιαπλές: "Η γνώση δεν σταματά ποτέ"!

| Νέα του Σ.Ε.Π.Κ.

Ο Θανάσης Γιαπλές θα είναι εκ των ομιλητών του Τοπικού Σεμιναρίου "Βόλος 2024" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ Βόλου. Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την ομιλία του και για τα οφέλη τέτοιων πρωτοβουλιών από τον Σύνδεσμο.

Θυμίζουμε πως η συμμετοχή των προπονητών στο "Βόλος 2024" είναι δωρεάν.

Για το θέμα που θα αναλύσει στο "Βόλος 2024": "Επέλεξα το συγκεκριμένο θέμα γιατί όλοι οι άλλοι ομιλητές είχαν θέματα που έχουν να κάνουν με την επίθεση. Έτσι θεώρησα σωστό ότι πρέπει να υπάρχει κι ένα θέμα με αμυντικό προσανατολισμό".

Για τα οφέλη από την παρακολούθηση των σεμιναρίων: "Η γνώση δεν σταματά ποτέ! Πάντα έχεις κάτι να κερδίσεις, κάτι νέο να μάθεις. Νομίζω πως όλα τα σεμινάρια έχουν να δώσουν ένα κομμάτι γνώσης στον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως επιπέδου ή κατηγορίας".

Για το "Βόλος 2024": "Ελπίζω με αυτό το σεμινάριο όλοι να δουν κάτι ενδιαφέρον, να πάρουν κάποια ιδέα, να συζητήσουμε μεταξύ μας. Νομίζω πως από αυτή τη συζήτηση μπορεί να προκύψει κάτι που θα είναι πολύ χρήσιμο σε κάποιον".

Για τη σημασία των τοπικών σεμιναρίων: "Τα σεμινάρια είναι απαραίτητα. Ακόμη πιο απαραίτητα είναι τα σεμινάρια μακριά από τις μεγάλες πόλεις, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Ειδικά στην περιφέρεια, όπου είναι λίγο πιο δύσκολη η πρόσβαση στα μεγάλα σεμινάρια που διοργανώνονται".

Χορηγοί

Προσφορές

Basketball 01 Γενικές Πληροφορίες

playbook white Ask the Coach

members icon Πληροφορίες Μελών



e-genius.gr ...intelligent web software